Hanna Pakarisen odotettu albumi ”Synnyin, Elän, Kuolen” julkaistaan tänään – Radio Nostalgia

Hanna Pakarisen odotettu albumi ”Synnyin, Elän, Kuolen” julkaistaan tänään

Hanna Pakarisen odotettu uutuuslevy Synnyin, Elän, Kuolen julkaistaan tänään 9.9. Carolan tunnetuksi tekemistä hiteistä koostuva levy sisältää legendaarisen laulajan tunnetuimpia hittejä, mutta myös nyky-yleisölle harvinaisempia klassikoita. Levyn julkaisee Sony Music.


Hanna on ehtinyt tehdä pitkän uran suomalaisessa musiikkimaailmassa ja levyttänyt sekä suomeksi että englanniksi. Carolan musiikkiin Hanna on tutustunut ja perehtynyt vähitellen vuosien aikana ja esittänyt näitä kappaleita Carola-konserteissaan. Tämän seurauksena laulujen levyttäminen tuntui luonnolliselta. Hanna ja tuottaja Sampo Haapaniemi ovat tehneet kappaleisiin uudet, omannäköiset sovitukset, jotka tekevät kunniaa Hannan vahvalla ja tummalle äänelle.

”Tämä albumi on levytetty rakkaudesta näihin lauluihin ja yleisön pyynnöstä. Nämä yli 40 vuotta vanhat laulut ansaitsevat tulla kuulluiksi eivätkä niiden tarinat vanhene. Synnyin, elän, kuolen -albumin koko prosessi on ollut todella vapauttava kokemus. Vaikka kyseessä eivät olekaan omatekemät laulut, olen välillä tuntenut olevani lähempänä tätä musiikkia kuin mitään muuta aikaisemmin. Se on kummallista”, Hanna toteaa.

Synnyin, elän, kuolen on myös selkeä risteyskohta minulle. Tämän levyn myötä olen katsonut uraa taaksepäin ja kerrannut kaiken tekemäni ja tapahtuneen.  Sen seurauksena syntyi myös sivujuonteena musiikkivideoalbumi joka esittelee kaikki levyn kappaleet kuvina ja ajatuksina.”

 

hannap levynkansi

Kappalelista:
Herrojen kanssa pellon laidassa
Rakkauden jälkeen
Näytelmä
Synnyin, elän, kuolen
Penkki, puu ja puistotie
Tyttöjen iskijä Mohair Sam
Ei aina käy niin kuin haaveillaan
Kielletyt leikit
Ota tai jätä
Sota