Haminan Yöt -festivaaliin kovatasoinen rock-kattaus – Radio Nostalgia

Haminan Yöt -festivaaliin kovatasoinen rock-kattaus

Kaakkois-Suomen suosituin kaupunkifestivaali Haminan Yöt järjestetään perinteiseen tapaan kesäkuun alussa keskellä kaupunkia, historiallisen Hamina Bastionin turvallisten kivimuurien suojassa.

Suurella telttakatoksella varustettu Bastioni on tilaratkaisultaan, puitteiltaan ja tunnelmaltaan Suomen ylivoimaisesti parhaimpia ja tarkoituksenmukaisimpia konserttiareenoita!

”Haminan Öissä on totuttu näkemään menestyviä ja valovoimaisia artistivieraita, joten perinteet velvoittavat. Ensi kesänä me tarjoamme tiiviin rautaisannoksen laaturockia, josta vastaavat niin kansainväliset legendat kuin kotimaiset ikonitkin,” kertoo järjestelyistä vastaavan Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hytti.

”Haminan Yöt on tällä kertaa eräänlainen rock-vetoinen ’entisten nuorten sävellahja’ livenä. Lauantaipäivän rock-mega-paketti on nimittäin poikkeuksellisen tuhti ja tasokas, tulvillaan tuttuja tähtiä ja hittejä, nostalginen ja muistoja herättävä. Yhtä kovatasoista rock-kattausta ei ole mahdollisuus nähdä millään muulla kesäfestarilla Suomessa, joten odotamme ’entisten nuorten’ ja perinteisen rockin ystävien ympäri maata saapuvan kesäkuussa Haminaan.”

ESIINTYMISAIKATAULU

16.00 Portit auki

17.00 – 18.00 Remu & Hurriganes

18.30 – 19.45 Slade

20.15 – 21.30 Nazareth

22 – 23.15 Suzi Quatro

23.45 – 01.00 Popeda

(Huom! Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.)

Lipunmyynti: Menolippu ja Ticketmaster Suomi