Glen Matlock Band Suomeen maaliskuussa – Radio Nostalgia

Glen Matlock Band Suomeen maaliskuussa

Sex Pistolsista tunnettu Glen Matlock saapuu Suomeen maaliskuussa. Kiertueella mukana on myös David Bowien luottokitaristi Earl Slick.

Punck rock -pioneeri ja Sex Pistols -yhtyeen päälauluntekijä Glen Matlock Band kiertää alkuvuodesta 2020 Euroopassa ja esiintyy Helsingissä Savoy-teatterissa 11. maaliskuuta. Kiertueella on mukana erikoisvieraana kitaristi Earl Slick, joka tunnetaan muun muassa David Bowien luottokitaristina.

Glen Matlock on Sex Pistolsin perustajajäsen ja hän on kirjoittanut valtaosan punkyhtyeen hiteistä. Esimerkiksi Pretty Vacant, God Save The Queen ja Anarchy In The UK ovat Matlockin käsialaa. Matlock soitti bassoa yhtyeessä vuosina 1975–1977.

Matlock lähti Sex Pistolsista vuonna 1977, mutta palasi yhtyeen reunion-kiertueille 2000-luvun alkupuolella. 1980-luvulla Matlock soitti muun muassa Iggy Popin ja The Damnedin levyillä ja 1990-luvulla basisti lähti soolouralle.

Matlockin tuoreimmalla soololevyllä vuodelta 2018, Good To Go kuullaan kitarassa Earl Slickiä. Slick tunnetaan muun muassa yhteistyöstään John Lennonin ja Yoko Onon kanssa.  Slick oli Bowien luottokitaristi vuoden 1974 Diamond Dogs -kiertueesta alkaen. Earl Slick on soittanut yhdessä myös George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin ja monen muun tunnetun muusikon kanssa.

Liput Glen Matlock Bandin  kiertueelle tulevat myyntiin torstaina 23.1.2020.