ERJA LYYTINEN JOULUKIERTUEELLE YHDESSÄ ERIKA VIKMANIN JA VEETI KALLION KANSSA MARRAS-JOULUKUUSSA – Vieraina myös Mikko Kuustonen, Pave Maijanen ja Sami Saari – Radio Nostalgia

ERJA LYYTINEN JOULUKIERTUEELLE YHDESSÄ ERIKA VIKMANIN JA VEETI KALLION KANSSA MARRAS-JOULUKUUSSA – Vieraina myös Mikko Kuustonen, Pave Maijanen ja Sami Saari

Erja Lyytinen konsertoi viime vuonna suositulla joulukiertueella eri puolilla Suomea eri vieraiden kanssa. Tänä vuonna hän konsertoi yhdessä Veeti Kallion ja Erika Vikmanin kanssa kymmenessä konsertissa. Jyväskylässä 29.11.2018 Erjan kanssa esiintyvät Sami Saari ja Veeti Kallio. Helsingissä 12.12.2018 lavalla nähdään Erjan, Erikan ja Veetin lisäksi myös Mikko Kuustonen ja Pave Maijanen.

“Tutustuin Tähdet, Tähdet -ohjelmassa Erika Vikmaniin ja Veeti Kallioon. Miettiessäni uusia artisteja suositun Blue Christmas -kiertueen jatkolle tulivat he mieleeni. Veeti on luonut pitkän uran karismaattisena esiintyjänä ja näyttelijänä ja moni on häntä kiertueelle kovasti toivonutkin. Erika Vikman on uuden sukupolven mielenkiintoinen, raja-aitoja kaatava artisti, jolla on räiskyvä lavapersoona ja heittäytymiskykyä”, Erja kertoo.

Erja lupaa, että kiertueen ohjelmisto onkin nyt erityisen monipuolinen: “Kiertueesta tulee takuulla ikimuistoinen, kun tangokuningatar ja soulmies hyppäävät mukaan blueshenkisiin kappaleisiini. Tulemme esiintymään toistemme ohjelmanumeroissa ja mukana on hienoja lainakappaleita rockin ja bluesin saralta sekä omasta ohjelmistostani. Tietenkin konsertissa kuuullaan iki-ihania joululauluja ja duettoja.”

Erja, Erika ja Veeti kävivät myös yhdessä studiossa laulamassa raikkaan joulusinglen Joulun unelma, joka on Erjan säveltämä ja sanoittama. Kappale julkaistaan 30.11.2018.

Erja on keikkaillut yhtyeensä kanssa kesän ja syksyn erittäin ahkerasti Keski-Euroopassa ja Britanniassa. Kesällä he esiintyivät useiden festivaalien lisäksi Santanan Divination-kiertueen Helsingin keikan lämmittelybändinä Kaisaniemessä, jolloin Erja myös jamitteli Carlos Santanan kanssa lavalla. Paraikaa he ovat Saksan ja Luxemburgin kiertueella.

Alkuvuonna Erja kiersi yhtyeineen Briteissä, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa ja kesällä Baltiassa, Ranskassa ja Venäjällä. Viime syksynä Erja esiintyi suositussa Tähdet, Tähdet -ohjelmassa ja hänet valittiin European Blues Awardseissa vuoden 2017 parhaaksi blues-kitaristiksi.

Tästä näet Erjan uuden musiikkivideon Another World.

 

 

Blue Christmas -kiertuepaikkakunnat vieraineen

29.11.   Jyväskylä, Paviljonki, Blue Christmas (Kallio, Saari)
30.11.   Kuopio, Musiikkikeskus Blue Christmas (Vikman, Kallio)
01.12.   Järvenpää, Sibelius Hall Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
07.12.   Tampere, Tampere-talo Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
08.12.   Turku, Sigyn Turun Konservatorio Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
09.12.   Mikkeli, Mikaeli-Sali Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
12.12    Helsinki, Savoy Blue Christmas (Kuustonen, Maijanen, Vikman, Kallio)
13.12    Ylivieska, Akustiikka Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
14.12.   Raahe, Raahesali Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
15.12.   Rovaniemi, Korundi  Blue Christmas  (Vikman, Kallio)
16.12.   Oulu, Teatteri Rio Blue Christmas  (Vikman, Kallio)