Eppu Normaalin valokuviin ja tarinoihin perustuva kirja julkaistaan 10.10. – Radio Nostalgia

Eppu Normaalin valokuviin ja tarinoihin perustuva kirja julkaistaan 10.10.

Docendo julkaisee Eppu Normaalin valokuviin perustuvan ”Aika normaalia” -kirjan. Kuvat on ottanut yhtyeen hovikuvaaja, kahdesti vuoden muotokuvaajana palkittu valokuvaaja Harri Hinkka, joka on tehnyt yhteistyötä Eppu Normaalin kanssa yli 20 vuoden ajan.

Kirjaa varten Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvinen taustoitti jokaista kuvaa kiinnostavalla tarinalla. Torvisen ja Hinkan yhteistyönä syntyi kuva- ja tarinateos, jossa yhdistyvät Hinkan valokuvat ja Torvisen letkeä kerronta rock-bändin arjesta ja juhlasta.

”On ollut antoisaa muistella kuvien myötä hauskoja ja miksei myös ei kovin hauskoja sattumuksia vuosien varrelta. Minulle tämä on nimenomaan kirja Harrin kuvista ja tekstini perustuvat niihin ja niiden herättämiin muistoihin”, toteaa Juha Torvinen.

Eppu Normaali nähdään poikkeuksellisesti pitkällä kesäkiertueella. Yhtye esiintyy liki 40 eri festivaalilla ja tapahtumassa tulevan suven aikana. Matka alkaa 24.5. kotikonnuilta Ylöjärven Pöheikön Pölläyksestä ja päättyy elokuun lopulla Naantaliin.

”Nähtäväksi jää, tarttuuko kesän keikoilta vielä kuva- ja tarinamateriaalia mukaan Aika normaalia -teokselle”, tekijät kommentoivat.