Elvis Presleyn ja Lontoon Royal Philharmonic Orchestran yhteistyö saa jatkoa – Radio Nostalgia

Elvis Presleyn ja Lontoon Royal Philharmonic Orchestran yhteistyö saa jatkoa

The Wonder of You on jatko-osa vuosi sitten julkaistulle If I Can Dream –levylle.

21. lokakuuta julkaistaan Elvis Presleyn ja Lontoon Philharmonic Orchestran kanssa tehty levy The Wonder Of You. Levy on jatkoa vuosi sitten julkaistulle If I Can Dream –albumille mikä nousi monien maiden listojen kärkeen ja on myynyt jo 1,5 miljoonaa kappaletta.

The Wonder Of You tarjoilee jälleen Elviksen tunnetuimpia kappaleita legendan alkuperäisillä vokaaleilla mutta, sovitettuna uudelleen The Royal Philharmonic Orchestralle. Levyllä kuljetaan sujuvasti rockista gospeliin ja gospelista balladeihin. Mukana tunnetut Elvis –klassikot kuten A Big Hunk O’Love, Always On My Mind, Suspicious Minds sekä Amazing Grace.

elvis

Levy äänitettiin Abbey Road Studioilla, tuottajina Don Reedman ja Nick Patrick jotka toimivat myös If I Can Dream –levyn tuottajina. ”Uskon että meillä on levy, joka parantaa mielialaa ja joka on herkkä, hauska ja koskettava – sama kuin mitä Elvis monille meistä oli ja on”, kertoo Don Reedman. ”Hänen henkensä ei ole koskaan hävinnyt!”

The Royal Philharmonic Orchestra tekee myös marraskuussa kuusi areenakonserttia Englannissa, missä katsoja pääsee kuulemaan uudet versiot livenä orkesterin säestäessä ja legendan esiintyessä isolla screenillä.