Dire Straits Experiencen Helsingin konsertti aikaistuu vuorokaudella – Radio Nostalgia

Dire Straits Experiencen Helsingin konsertti aikaistuu vuorokaudella

Dire Straits Experience -yhtyeen konsertti Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään perjantaina 23.10.2020. Alkuperäisen suunnitelman mukaan yhtyeen oli tarkoitus konsertoida Helsingissä lauantaina 24. lokakuuta, mutta päivää on aikaistettu. Kulttuuritalon konserttiin lauantaiksi ostetut liput käyvät sellaisenaan perjantaina järjestettävään konserttiin.

Dire Straits Experience on kokeneista brittimuusikoista koottu tribute-yhtye, joka taidolla ja tyylillä herättää henkiin lähes 30 vuotta sitten toimintansa lopettaneen, kitaristi Mark Knopflerin johtaman legendaarisen Dire Straits –yhtyeen ikivihreät mestariteokset ja omaperäisen soundin.

Kokoonpanon konsertit Suomessa ovat olleet menestyksiä, salit ovat täyttyneet, ja yleisö on ollut haltioissaan.  Ensi syksynä Suomeen palaava Dire Straits Experience konsertoi Tampere-talossa keskiviikkona 21. lokakuuta, Porin Promenadikeskuksessa torstaina 22. päivä lokakuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa perjantaina 23. päivä lokakuuta 2020.

Mikäli asiakas ei pääse perjantain konserttiin, voi liput käydä palauttamassa 7.3.2020 mennessä Ticketmasterin myyntipisteessä tai oheisella palautuslomakkeella

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL