Carola Häggqvist, Pugh Rogefelt, Simon Zion ja countrysensaatio Doug Seegers elokuussa Tammisaareen! – Radio Nostalgia

Carola Häggqvist, Pugh Rogefelt, Simon Zion ja countrysensaatio Doug Seegers elokuussa Tammisaareen!

Ruotsalaisen pop-musiikin suurnimet Carola Häggqvist ja Pugh Rogefelt sekä Simon Zion ja countrysensaatio Doug Seegers tähdittävät elokuussa Tammisaaressa järjestettävää Augusti Festivalenia.

Tapahtuma pidetään lauantaina 13. elokuuta luonnonkauniissa Stallörinpuistossa, eli Stallörsparkenissa Tammisaaren keskustassa. Luvassa on kevään aikana myös lisää artistijulkaisuja festivaalille.

Stallörinpuiston elokuiset huippukonsertit ovat jo muodostuneet perinteeksi Tammisaaressa. Viime vuonna tähtivieraana nähtiin Thomas Ledin ja nyt on vuorossa esiintyjäjoukko, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämänvuotisista ruotsalaisartisteista Carola Häggvist on tunnettu lukuisista listahiteistään, kuten Främling sekä Fångad av en stormvind. Pugh Rogefelt puolestaan aloitti uransa jo 1960-luvun lopulla, ja hänen meriittilistalleen kuuluu mm. Suomessa erittäin suosituksi noussut Muuttohaukka-kappale.

Kolmantena tähtenä lavalle nouseva Simon Zion on Tammisaaren oma poika, joka asuu tällä hetkellä Ruotsissa. Hän lauloi itsensä ruotsalaisten TV-katsojien sydämiin upealla tulkinnallaan Idols-ohjelmassa viime syksynä.

Yhdysvaltalaista väriä Augusti Festivalenin artistitähdissä edustaa New Yorkista kotoisin oleva Doug Seegers, joka teki läpimurtonsa Pohjoismaissa ruotsalaisen Jills veranda –TV-ohjelman myötä 2014. Sittemmin hän levytti suureen suosioon nousseen ja kultaa myyneen Going Down to the River – debyyttialbuminsa. Seegers on supersuosittu artisti erityisesti Ruotsissa. Seegers kiersi helmikuussa 2016 ensi kertaa Suomea, ja tuolloin kaikki hänen keikkansa olivat loppuunmyytyjä.