Blueskitaristi Erja Lyytisen Another Wolrd -konserttisalikiertue alkaa ensi viikolla – Radio Nostalgia

Blueskitaristi Erja Lyytisen Another Wolrd -konserttisalikiertue alkaa ensi viikolla

Erja Lyytinen aloittaa Another World -konserttisalikiertueensa ensi viikon keskiviikkona Hyvinkäältä. Hän esiintyy 3.10.–13.10.2018 yhtyeensä kanssa myös Porvoossa, Espoossa, Kouvolassa, Imatralla, Helsingissä, Lahdessa ja Varkaudessa sekä blues-festivaalilla Kokkolassa.

Kiertueella Erja keskittyy omaan, uuteen blues/rock-materiaaliinsa, keikkasuosikkeihin ja yllätyksellisiin roots-covereihin, joita hän esittelee suurelle yleisölle omalla twistillään koristeltuna. Kiertueen nimi Another World juontuu samannimisestä, seuraavasta singlestä, joka julkaistaan videon kanssa perjantaina 5.10.2018.

Erja on keikkaillut yhtyeensä kanssa kesän ja alkusyksyn erittäin ahkerasti Keski-Euroopassa ja Britanniassa. He palasivat juuri Norjan ja Tanskan kiertueelta. Kesällä he esiintyivät useiden festivaalien lisäksi Santanan Divination-kiertueen Helsingin keikan lämmittelybändinä Kaisaniemessä, jolloin Erja myös jamitteli Carlos Santanan kanssa lavalla!

Keväällä Erja kiersi yhtyeineen Briteissä, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa ja kesällä Baltiassa, Ranskassa ja Venäjällä. Syksyllä ennen kotimaan joulukonserttikiertuetta ovat vuorossa Saksa ja Luxemburg. Viime syksynä Erja esiintyi suositussa Tähdet, Tähdet -ohjelmassa ja hänet valittiin European Blues Awardseissa vuoden 2017 parhaaksi blues-kitaristiksi.

Kaikki keikat näet täältä!

Another World

03.10. Hyvinkää – Hyvinkääsali
04.10. Porvoo – Grand
05.10. Espoo – Sellosali
06.10. Kouvola – Kuusankoskitalo
07.10. Imatra – Kulttuuritalo Virta
10.10. Helsinki – Kulttuuritalo
11.10. Lahti – Finlandia Klubi
12.10. Varkaus – Warkaus Sali
13.10. Kokkola – Scandinavian Blues Party

www.erjalyytinen.com
https://www.youtube.com/user/ErjaLyytinenOfficial
www.facebook.com/erjalyytinen
www.twitter.com/erjalyytinen