”AATTELEPPA JOPE” -MUISTOKONSERTTI LAHDESSA ENSI LAUANTAINA! – Radio Nostalgia

”AATTELEPPA JOPE” -MUISTOKONSERTTI LAHDESSA ENSI LAUANTAINA!

Heinäkuussa menehtyneen Jope Ruonansuun kunniaksi järjestetään ”Aatteleppa Jope” –niminen muistokonsertti Suomen Moottoripyörämuseon yhteydessä sijaitsevan Ace Cafe Lahden motoristi & rock -henkisissä tiloissa Lahdessa ensi lauantaina 19. päivä syyskuuta.

Tilaisuudessa esiintyy suuri joukko suomalaisia eturivin taiteilijoita.

Muistokonsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Jope Ruonansuun perheelle.

–     Tämä on vähintä, mitä me Jopen ystävät voimme yhdessä tehdä Jopen perheen hyväksi. Jopen työthän loppuivat silloin, kun Jope pari vuotta sitten vakavasti sairastui. Viimeiseen asti hän kuitenkin jaksoi huolehtia perheensä henkisestä ja taloudellisesta hyvinvoinnista, tapahtuman järjestelyistä vastaava Riku Routo kertoo.

Nimekäs joukko suomalaistaiteilijoita saapuu Lahteen muistelemaan Jopea!

Konserttitapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Tapio Pieskä, Riku Routo jaMato Valtonen, jotka kaikki lukeutuivat Jopen läheisiin ystäviin. Tapio Pieskä toimi Jope Ruonansuun pitkäaikaisena managerina, Riku Routo on lahtelainen yrittäjä ja Moottoripyörämuseon johtaja ja Mato Valtonen tunnetaan muun muassa Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys –yhtyeiden perustajajäsenenä ja nykyisin myös luennoitsijana.

”Aatteleppa Jope” –muistokonsertin tai ehkä paremminkin muistotapahtuman käsikirjoittajana toimii näyttelijä Mika Räinä, joka nähtiin suosituissa Jopet Show –tv-ohjelmissa vuodesta 2005 vuoteen 2011.

Tapahtuman esiintyjiksi on lupautunut nimekäs joukko maamme suosituimpia artisteja ja viihdetaiteilijoita, joille kaikille yhteistä on monivuotinen ystävyys ja yhteistyö Jope Ruonansuun kanssa. Esiintyjät ja taustavoimat ovat mukana omaehtoisesti ilman palkkioita.

Ace Cafen estradille Lahdessa nousevat Danny & LAV, Saku Kuosmanen, Jukka Laaksonen, Juha Laitila, Lumos Kvartetti, Mr. Lordi & Amen, Pietarinkadun Oilers Band, Remu Plays Hurriganes feat. Dimitri Keiski, Jore Marjaranta, Vicky Rosti, Klaus Thomasson, Ile Vainio ja Mato Valtonen. Tilaisuuden juontajina toimivatMiia Nuutila ja Jarkko Tamminen. Luvassa on niin musiikkia, komiikkaa kuin muisteloitakin.

Lippuja tilaisuuteen on olosuhteiden pakosta myytävänä vain rajoitettu määrä!

Liput:

Lippujen tilaaminen tapahtuu sähköpostilla: lahti@moottoripyoramuseo.fi

Sisätilalippu:

– 200 € / henkilö

– Sisälippuun sisältyy ruoka.

– Oikeuttaa pääsyyn museorakennuksen sisälle seuraamaan konserttia livenä.

HUOM!

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, yleisön ehdotonta turvallisuutta ajatellen isosta ulkoteltasta on päätetty luopua. Tapahtuman järjestäjät haluavat kaikin mahdollisin käytettävissä olevin tavoin välttää riskejä ja taata yleisön turvallisuuden. Sisätiloissa, istumapaikkakiintiötä noudattaen se onnistuu valvotusti. Näin ollen 70 euron ulkotelttalippuja ei tapahtumaan ole myynnissä.

Aika: Ensi lauantaina 19. syyskuuta 2020. Ruokailu kello 17.00, ohjelma kello 19.00.

Paikka: Ace Cafe Lahti / Suomen Moottoripyörämuseo, Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

www.moottoripyoramuseo.fi

Vallitsevan tilanteen takia Ace Cafessa noudatetaan tunnollisesti kaikkien paikalle saapuvien turvallisuuden takaamiseen liittyviä ohjeita ja toimenpiteitä. Maskit ja käsidesit sekä turvavälit ovat turvavaatimusten mukaisia. Lisäksi paikalle asennetaan mm. kuusi ilmaa puhdistaa Mecastepin Sterimat-laitetta.

”Aatteleppa Jope” –tapahtuma nähtävänä ilmaiseksi myös striimilähetyksenä!

Striimaus tapahtuu Suomen Moottoripyörämuseon Facebook-sivulla ja Suomen Moottoripyörämuseon YouTube-kanavalla.

Striimi on ilmainen. Striimauksen katsojat voivat kuitenkin lahjoittaa vapaaehtoisen MobilePay-maksun, jolla tuetaan Jopen perheen taloutta.

MobilePay-maksun suorittaneet saavat ilmaisen Moottoripyörämuseon lipun, joka on voimassa vuoteen 2021 sesongin loppuun saakka.