20-vuotisjuhlaa viettävä Rajaton julkaisi version legendaarisesta ”Paratiisi”-kappaleesta – Radio Nostalgia

20-vuotisjuhlaa viettävä Rajaton julkaisi version legendaarisesta ”Paratiisi”-kappaleesta

Lauluyhtye Rajaton julkaisi tänään version Rauli Badding Somerjoen ”Paratiisi”-kappaleesta. Erityislaatuisen kappaleesta tekee se, että siinä kuullaan Baddingin alkuperäinen lauluraita, jonka ympärille Rajaton on tehnyt a cappella -sovituksen. ”Paratiisi” on ensimmäinen näyte Rajattoman syksyllä julkaistavalta albumilta, jolla kuullaan yhtyeen versioita Suomen historian hienoimmista sävellyksistä ja sanoituksista. Albumi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja 20-vuotiasta Rajatonta.

 

Rajaton on 20-vuotisen uransa aikana noussut yhdeksi maamme ikonisimmista yhtyeistä. Rajaton on tehnyt noin 1500 esiintymistä 5 maanosassa ja 30 maassa sekä julkaissut 15 albumia ja 2 DVD:tä, jotka ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta. Suomessa yhtye on saanut yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä. Yhtyeen albumi ”Joulu” on myynyt yli 80 000 kappaletta ja vuodesta 2003 lähtien järjestetystä joulukiertueesta on tullut instituutio, joka kerää vuosittain 15000-20000 kuulijaa.

 

”Pitkän uramme salaisuus on kenties se, että Rajattomassa on ikään kuin monta yhtyettä yhdessä. Yhtyeen jäsenillä on keskenään hyvin erilaiset musiikilliset taustat, ja koko yhtye osallistuu säveltämiseen ja sovittamiseen. Teemme jatkuvasti konsertteja lukuisilla erilaisilla ohjelmistoilla”, sanoo yhtyeen sopraano Virpi Moskari.