Nostalgian aamuissa Sussu ja Salsa 11.9. alkaen – Radio Nostalgia

Nostalgian aamuissa Sussu ja Salsa 11.9. alkaen

Radio Nostalgian riemukas aamujuontaja Susanna Heikki saa seurakseen viimeksi kanavan keskipäivistä tutun Salsa Sinisalon. Kyseessä on radiotöidensä lisäksi monenlaisten tehtävien ja esiintymiskokemusten koulima kaksikko: Susanna tuntee tanssilavat myös laulajana ja Salsa on monen muotoiset diskot ja tilaisuudet hallitseva huippu-DJ. Yhteenlasketulla tietämyksellä esitellään maailman parhaat musiikkikappaleet eri vuosikymmeniltä sekä tietenkin iloiset puheenaiheet.

Sussun ja Salsan yhteisissä juonnoissa on jo aiemmin tullut esiin kaksikon toisiaan lietsova, uudenlaista sisältöä rakentava yhteistyö. Toisin sanoen he ajautuvat yhdessä helposti arveluttaviin tilanteisiin. Radio Nostalgian kanavapäällikkö Samuli Aaltonen suhtautuukin uuteen tilanteeseen mielenkiinnolla ja omien sanojensa mukaan hivenen jännittäen:

”Niinhän se on, että tämän kaksikon keskinäinen jännite syntyy siitä, että toinen varoo mitä toinen saattaa sanoa. Kuuntelemalla selviää, kumpi.”

Salsa Sinisalo tunnistaa tilanteen ja toteaa, että kaksimielisen maineen kun kerran saa, ei voi oikeastaan sanoa enää mitään.

Luvassa viihdettä aikuisille

Tilanne on Nostalgialla uusi, koska kanavalla ei ennen ole muutamaa erikoisohjelmaa lukuun ottamatta tehty lähetystä parijuontona. Aamuissa myös kisaillaan 25.9. alkaen otsikolla ”Nostalgia maksaa matkasi”, jonka myötä lähetetään voittajia matkaan viikoittain. Iltalehden radiouutiset sekä säätiedotukset kuullaan tasatunnein.

”Kyseessä on täysiverinen, iloisista puheenaiheista elävän musiikkiradion aamushow”, linjaa Aaltonen.

Susanna Heikki kertoo heränneensä Nostalgian aamuihin aina innolla, mutta näkee uuden tilanteen virtaa antavana. Samaa sanoo Salsa Sinisalo, joka on tuttu ääni Nostalgian aamuista ennen Susannan paluuta Tangokuningatarvuoden 2015 keikkarumbasta.

”Vanha sotaratsu innostuu, kun pääsee uudestaan aamuun, vieläpä ihanan, kauniin naisen kanssa”, sanoo monella radioasemalla työskennellyt Salsa.

”Olemme tunteneet Salsan kanssa vuosia ja meillä on hyvinkin samanlainen huumorintaju. Viihdettä aikuisille on luvassa”, täydentää Susanna.

Sussu ja Salsa Radio Nostalgian aamuissa arkisin klo 6–10 maanantaista 11.9. alkaen

Kommentit:

 • 8.9.2017 at 13:49
  Permalink

  Hienoa, että Salsa palaa aikaisiin aamuihin. Olinkin jo hetken huolissani, kun hänen ääntään ei ole kuulunut koko viikkoon. Hän saa aina hyvälle tuulelle!

  Vastaa tähän
 • 11.9.2017 at 11:57
  Permalink

  Ai? Nyt ei sitten päivisin 10,00-14,00 ole juontajaa ollenkaan?? Onpa tylsää!!!!

  Vastaa tähän
 • 12.9.2017 at 16:22
  Permalink

  Mahtavaa, enemmän Salsaa ja vähemmän Sussua. Hommat paranee entuudestaan.

  Vastaa tähän
 • 14.9.2017 at 14:22
  Permalink

  Hyvä, että Salsalla on nyt ohjelmassa mukana sellainen henkilö, joka osaa ääntää englanninkieliset biisien nimet edes sinnepäin oikein. Samaa suosittelen Markus Parkkiselle.

  Vastaa tähän
 • 15.9.2017 at 07:48
  Permalink

  Susanna voisitko vähentää myös sitä kiekumista kun olet vähentänyt sitä hoon määrääkin sanoissa. Kiekuminen ärsyttää. Myös puhenopeutta voisi vähän hidastaa, eihän tässä mikään kiire ole minnekkään. Muuten hyvä juontaja. Hyvä kanava ja hyvää musiikkia.

  Vastaa tähän
 • 4.10.2017 at 06:51
  Permalink

  Harmi juttu. Susannan ja kanavan hyvän musiikin voimalla olen jaksanut kuunnella nostalgian loppupäivän juontajat ja ne surkeat uutiset mutta nyt kun aamukin on sössitty niin valitettavasti työpaikan radiokanava muuttui.
  Kaiken kaikkiaan on ollut valitettavaa todeta kanavan runsaan parin vuoden lähes ”alasajo”. STT.n uutiset MTV.n uutisten kautta nykyisiin joita ei enää oikein voi uutisiksi sanoakaan, juontajat Jalle Niemelä ja Jami Kananen poistuneet ja tilalla on…
  Illalla, kun kello kymmenen uutiset ovat menneet, laitan nostalgian soimaan ja kuuntelen hyvää musiikkia. Oletettavaa on että kanavan johto sössii tämän musiikinkin jossain vaiheessa.

  Vastaa tähän
 • 6.10.2017 at 06:50
  Permalink

  Salsa Salsa miksi miksi… täytät jutuillesi yksinkin studion! Sussu päällepäsmäröi. En ole viikkoon kuunnellut kun en jaksanut kuunnella Sussun juttuja ja viisasteluja Salsalle. Sussu haluaa olla oikeassa, yksin hänkin oli parempi. Tykkään niin Salsan äänestä ja levylauksusta.

  Vastaa tähän
 • 10.10.2017 at 20:20
  Permalink

  Salsa on vanhan kansan mies ja hyvä niin. On kiva huomata että on muitakin jotka eivät pidä nykymaailman kotkotuksista. Pidä linjasi! Nykypäivän pinnallisuus on tosi ärsyttävää ja Sussuhan edustaa juuri tätä linjaa. Enemmän Salsaa vähemmän Sussua.

  Vastaa tähän
 • 3.1.2018 at 07:20
  Permalink

  SESS aamuryhmä on parasta mitä Nostalgiassa.Saa heti 06am napsauttamaan kanavan päälle!

  Vastaa tähän
 • 23.1.2018 at 09:17
  Permalink

  Kunpa Salsa voisi keskittyä musiikkiin ja jättää muut juttunsa.

  Vastaa tähän

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *